Да повече от ясно е даже.Аз съм още ядосан от една друга тема в която спорехме за тс и за боксер двг и там нарекох тс-а шедъовър и като почнаха едни коментари е..и му м....та.Та нали това е нашта гордост всеки мотор излезнал под ръцете на италианските майстори е шедъовър.А ТС е поредния.
Известие
Collapse
No announcement yet.
съвет за купуване на 155
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa1551.8ts130Да повече от ясно е даже.Аз съм още ядосан от една друга тема в която спорехме за тс и за боксер двг и там нарекох тс-а шедъовър и като почнаха едни коментари е..и му м....та.Та нали това е нашта гордост всеки мотор излезнал под ръцете на италианските майстори е шедъовър.А ТС е поредния.
А вътре във Форума винаги ги има захапките:
TS vs Boxer
Benzin vs Diesel
8V vs 16V
145 vs 146
И други от този род.
Човек в първия момент, направо би си помисли... "тея не могат да се дишат"
А то изобщо не е така реално. Няма злоба, няма завист или пренебрежение всъщност.
Старанно е, но... е така
П.С и сега в крайна сметка... 2.5 V6 върви ли осезаемо по-добре от 2.0 16V или не
По каталожни я дават, като QV до 100. А от там нагоре, сигурно още по-добре.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Въпреки, че карам 8 винтила!....направил си най точния избор според мен...стига да е читава колицата
...дано те радват тези 150 кончета
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
[quote=Nasko_77]Първоначално публикувано от "alfa1551.8ts130":1287raoqДа повече от ясно е даже.Аз съм още ядосан от една друга тема в която спорехме за тс и за боксер двг и там нарекох тс-а шедъовър и като почнаха едни коментари е..и му м....та.Та нали това е нашта гордост всеки мотор излезнал под ръцете на италианските майстори е шедъовър.А ТС е поредния.
А вътре във Форума винаги ги има захапките:
TS vs Boxer
Benzin vs Diesel
8V vs 16V
145 vs 146
И други от този род.
Човек в първия момент, направо би си помисли... "тея не могат да се дишат"
А то изобщо не е така реално. Няма злоба, няма завист или пренебрежение всъщност.
Старанно е, но... е така
П.С и сега в крайна сметка... 2.5 V6 върви ли осезаемо по-добре от 2.0 16V или не
По каталожни я дават, като QV до 100. А от там нагоре, сигурно още по-добре.[/quote:1287raoq]
Имал съм възможност от 155 -те да карам почти всички версий....най съм впечатлен от Q4 и 2.0 16 винтила
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77За Q4-ката е ясно, че е НЕ ЧОВЕК
Очаквах, обаче веднага след нея да е шестака по "впечатлителност".
И би трябвало да е
Проблема на шестака е че е малко тежичък...За това и неговата сила е след 100км. нагоре и на доускорение... Та е нормално от 0-100 да пада от 16V 150коня. Разликата е много малка и по скоро зависи от шофьораAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77За Q4-ката е ясно, че е НЕ ЧОВЕК
Очаквах, обаче веднага след нея да е шестака по "впечатлителност".
И би трябвало да е....ама...какво стана
Comment
-
П.С и сега в крайна сметка... 2.5 V6 върви ли осезаемо по-добре от 2.0 16V или не Rolling Eyes
По каталожни я дават, като QV до 100. А от там нагоре, сигурно още по-добре.сами сравнете времената на колега със 155 2.5 в6 на Божура-16.8,мойта в прекрасно здраве 16.2
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment